Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Olcsó és jó rúzsok

 Mint minden kozmetikumból, rúzsból is sok alacsonyabb árfekvésű alternatíva közül választhatunk, ha nem akarunk szó szerint vagyonokat leenni-leinni a szánkról. A kedvező árért cserébe ezek a rúzsok a drága társakkal ellentétben kicsit kevésbé tartósak vagy esetleg alájuk kell hidratálnunk, de még így is bőven megérik az árukat.

 
 
Ezeknek a 2000 Ft alatti rúzsok leírásáért katt tovább!
 

 
Catrice rúzsai imádnivalóak a trendkövető színeikkel, a minőségi csomagolásukkal és a high endes termékekre hajazó vésettel az oldalukban. A fekete tokba rejtett Ultimate Colour Intense intenzív, javában csillámmentes árnyalatokból áll, és van egész nude szín is a kínálatban, míg az ezüst tokos Ultimate Shine Moisturizing finom, krémes rúzs fényes végeredményt biztosít. Kompromisszumot szinte csak a tartósság miatt kell kötni - 2-3 óránként javítani kell. (ár: 1190 Ft)
 
Flormar Deluxe Cashmere Stylot elegáns arany tok rejti, és a nevével ellentétben inkább matt, mint kasmír hatású, viszont nagyon jól siklik az ajkakon, a hidratáló összetevői miatt nem szárít, és ha evéssel nem bolygatjátok, akkor még egészen tartósnak is mondható. (ár: 1740 Ft)
 
A Krémmánián igen népszerű Avon rúzsok között a megújult Extra Lasting tartós ajakrúzsok között érdemes szemezni. Szép természetesek a színek, amik több órán át fenn is maradnak, szóval a tartósságukra sem lehet panasz. (ár: 1049 Ft)
 
Megújulásuk óta szinte csak maximális értékelés érkezett a NYC Expert Last rúzsokra. Finom lágyak, krémesek, és nagyon szép ütősek a színek. Ha nem vagytok elég bátrak, egy-egy erőteljesebb színnel ennyiért bőven megéri próbálkozni :) A kupakja viszont hajlamos leesni, erre mindenképp figyeljetek, ha nem akartok egy mini absztrakt műre bukkanni a táskátok bélésén. (ár. 599 Ft)
 
Sleek True Colour rúzs bár csak neten rendelhető, cserébe nagyon krémes, nagggyon intenzív a színe és nap közben csak párszor kell megigazítani. Ha valami matt, valóban élénk színre vágytok, válasszátok ezt! (ár:1600 Ft)
 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 16226
30 nap: 419
24 óra: 20